Bij Artrose Instituut Nederland wordt gestreefd naar de hoogst mogelijke kwaliteit van de behandeling.
De medisch specialisten en paramedische zorgverleners maken gebruik van metingen en van vragenlijsten die de uitgangssituatie én de uitkomst van uw behandeling vastleggen. Denk daarbij aan de verbetering van de mate van pijn, toename van de functie van het gewricht en verbetering van de activiteiten in het dagelijks leven.

Naast deze medische uitkomsten is Artrose Instituut Nederland vooral ook geïnteresseerd in de invloed van deze verbeteringen op uw kwaliteit van leven en hoe u de behandeling ervaren hebt. Hiervoor gebruikt Artrose Instituut Nederland vragenlijsten.
Na het eerste consult bij Artrose Instituut Nederland wordt u gevraagd om uw e-mailadres. Dit wordt gebruikt om in het vervolg de vragenlijsten digitaal toe te sturen. Zowel vóór als na uw behandeling ontvangt u enkele vragenlijsten per e-mail. Bij de meeste behandelingen geldt dat u in totaal drie of vier vragenlijsten ontvangt in een periode van 6 of 12 maanden. Het invullen van een vragenlijst neemt 5 tot 10 minuten van uw tijd in beslag.

Wat doet Artrose Instituut Nederland met de resultaten?
Door de vragenlijsten in te vullen geeft u Artrose Instituut Nederland inzicht in uw situatie en de werkzaamheid van de behandeling. Op deze manier houden wij zicht op de voortgang van uw behandeling en kunnen wij onze zorg voor u continu verbeteren. De vragenlijsten zijn uiteraard anoniem.